ZijnMet The100Hands

'Verbinding met jezelf, de ander en de omgeving' - en alle uitdagingen, inzichten en good vibes die we daarbij tegenkomen. Dat is waar de voorstellingen van The100Hands keer op keer over gaan. Niet alleen tijdens de voorstellingen, maar ook daarbuiten zijn de leden van The100Hands op uiteenlopende manieren bezig om dit basale 'zijn met' vanuit het hele lichaam vorm te geven.

Met het ZijnMet programma scheppen we een ruimte voor mensen met en zonder veel bewegingservaring om kennis te maken met de 'practices' die het werk van The100Hands voeden en ons (eindeloos) inspireren. Practices die je lichaamsbewustzijn bevorderen, gezondheid stimuleren, je vermogen voor sociaal contact verrijken, je anders door je dag heen laten gaan en je met een frisse blik naar uitdagingen laten kijken.

Elke editie van ZijnMet is anders en wordt vormgegeven door een of meer leden van The100Hands.

Aankomend:

16 december - The100Hands X-mas Beweging Tapas editie!

2024

10-11 februari

14 april

2 juni

6-7 juli - The100Hands 10 jaar jubileum - feest!! 

 

Wees welkom en come as you are!

 

We zijn aan het leren hoe we onze evenementen zo toegankelijk kunnen maken als er maar kan voor een zo breed groep mensen als mogelijk. Desondanks zijn sommige evenementen geschikter en toegankelijker voor kinderen, ouderen, mensen met een beperking etc. dan andere (door locaties, bewegingstaal...). Lees de beschrijving van het evenement waarin je geïnteresseerd bent en als je niet zeker weet als het je makkelijk mee kan doen, stuur een mailtje en vraag het - we zijn er voor je. [email protected]