TENT&

Theatrale mini-vakantie

Aanraking: uitgesloten in de 1,5-meter samenleving. De huidhonger groeit; we missen elkaars warmte. Hoe kunnen wij toch aanraking ervaren, zonder elkaar aan te raken?

Of je de afgelopen maanden nou veel alleen bent geweest, continue gillende kinderen (of ouders) om je heen had, je kapot hebt gewerkt op een IC, je blind hebt gestaard op eindeloze zoom meetings of niet met je vrienden in dat tentje op vakantie of festival kan vertoeven.. we hebben allemaal ervaren wat de aanwezigheid van anderen voor ons betekend. Nu alles weer op gang lijkt te komen biedt TENT& een plek om stil te staan bij je ervaring van verbinding en aanraking.

We nodigen je uit voor een ‘retreat’ van verschillende proporties (en lengte; van 15 minuten tot 2,5 uur), op verschillende plekken in de stad, op verschillende momenten van de dag.

Als publiek maak je samen en toch alleen - ieder heeft zijn eigen tentje - ruimte voor onderzoek naar eenzaamheid, nabijheid en aanraking.

The100Hands is er trots op een van de tien makers te zijn, aan wie Theaterfestival Boulevard gevraagd heeft om speciaal iets voor ‘Afzender Boulevard’ te maken.
#Corona-proof

SPEELLIJST

6-16/8/2020 Afzender Boulevard, Den Bosch, NL
20/8/2020 om 16u30 Kinderboerderij Zandberg Breda, NL
21/8/2020 om 19u30 Kinderboerderij Zandberg Breda, NL
22/8/2020 om 19u30 Kinderboerderij Zandberg Breda, NL

CREDITS

Concept en Creatie: Jasper Džuki Jelen en Mojra Vogelnik Škerlj
Performer: Jasper Džuki Jelen
Muziek compositie: ArthurMusic
Kostuum: Esther Sloots
Technische vormgeving: Hans Struik
Productie: Lysanne van Esch
Co-productie: Festival Boulevard
Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten (Balkonscènes), Vrienden Podiumkunsten Breda.