TENT&

Een theatrale mini-vakantie

Ze staan niet in de ANWB Campinggids 2021. Evenmin adverteren ze in het Engelse tijdschrift Bushcraft & Survival Skills. Maar in avontuurlijkheid overtreft het Bredase theater/dansgezelschap The100Hands menig kampeerdersdroom. In het kader van Afzender Boulevard werd The100Hands vorige zomer gevraagd om een speciale ‘corona-proof’-ervaring te creëren. Het resultaat: TENT&, een theatrale mini-vakantie, in je eigen wijk.

Nu, een zomer later, zien we licht aan het einde van tunnel, maar is TENT& nog steeds even actueel. Of je het afgelopen jaar nou veel alleen bent geweest, continue gillende kinderen (of ouders) om je heen had, je kapot hebt gewerkt op een IC, je blind hebt gestaard op eindeloze Zoom-meetings of niet met je vrienden in dat tentje op vakantie of festival hebt kunnen vertoeven.. 

We hebben allemaal ervaren wat de aanwezigheid van anderen voor ons betekent. Nu alles weer op gang lijkt te komen biedt TENT& een plek om stil te staan bij je ervaring van verbinding en aanraking. Want: hoe kunnen wij aanraking ervaren, zonder elkaar aan te raken?

TENT& is een moment voor jezelf, met jezelf, maar niet alleen. Kom langs en laat je vanuit je tentje meenemen op reis. Hier en nu en toch even weg.

Zomer 2021 strijkt de tijdelijke mini-camping neer bij Boerderij Wolfslaar (za 14 en za 28 aug), het Chassé Theater (za 21 aug), BUas (zo 5 sept) en De Rooi Pannen (za 11 sept).

Bestel je gratis tickets voor Rooi Pannen op 11 sept >

SPEELLIJST

Zomer 2021 brengen we TENT& naar je toe! We spelen in meerdere wijken in Breda. Kijk voor de speeldata in onze AGENDA.


6-16/8/2020 Afzender Boulevard, Den Bosch, NL
20/8/2020 om 16u30 Kinderboerderij Zandberg Breda, NL
21/8/2020 om 19u30 Kinderboerderij Zandberg Breda, NL
22/8/2020 om 19u30 Kinderboerderij Zandberg Breda, NL

CREDITS

Concept en Creatie: Jasper Džuki Jelen en Mojra Vogelnik Škerlj
Performer: Jasper Džuki Jelen
Muziek compositie: ArthurMusic
Kostuum: Esther Sloots
Technische vormgeving: Hans Struik
Productie: Katoo Vanhoutteghem
Co-productie: Festival Boulevard
Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten (Balkonscènes), Vrienden Podiumkunsten Breda.