BeingWith workshop:
Finding Feet 

In de lijn van BeingWith evenementen nodigt The100Hands je uit voor Finding Feet op zondag 2 juni 2024.

In deze editie neemt Jasper je mee in het belang van de voeten bij bewegen, dansen en samenwerken. Na een gedegen warming up bieden fysieke games, concentratie oefenen, loop- en balans challenges en in beweging zijn met anderen steeds weer een kans om je voeten en alles wat daarboven beweegt te (her)ontdekken. In reflectieve momenten verkennen we de symboliek en verschillende betekenissen van thema's als 'op je eigen benen staan', 'meelopen' en 'to stand your ground'. Tijdens de workshop is er aandacht voor een veilige en respectvolle leeromgeving. Veel oefeningen zijn zo ontworpen dat je als deelnemer zelf de intensiteit kan kiezen.

Deze workshop is voor:
– iedereen die graag (met anderen) beweegt.

– (prof en amateur) dansers.

– contact improvisatie beoefenaars.

– mensen die hun embodiment en body/mind verbinding verder willen ontwikkelen.

– sporters die eens een andere invalshoek zoeken voor wat ze doen.

Praktisch
Vanaf 12 jaar (tot 15 jaar met begeleider).

We werken in principe op blote voeten. Draag kleding waar je gemakkelijk in beweegt, maar niet te slobberig. Neem verder een fles water, handdoekje en eventueel een fris t-shirt mee.

Locatie: Breda
Datum: zondag 2 juni 2024
Dag indeling:
9:30 inloop
10:00-12:00 blok 1 
12:00-13:00 lunch pauze (supermarkt en toko op loopafstand) 
13:00-15:00 blok 2

Voorgaande dans ervaring is niet nodig. Wil je wel, maar twijfel je of dit iets voor je is?

Neem even contact met ons op!

Gebruik code BWKIDS0206 voor een gratis kids ticket (naast volwassen begeleider met normaal ticket.)
Studenten zijn welkom tegen gereduceerd tarief met code BWSTU0206.

Jasper is maker en co-artistiek leider van The100Hands. Als danser stond hij ruim 15 jaar op het podium en specialiseerde zich in partnering, (fysieke en verbale) interactie en het dansen op locatie.

Als docent en coach is hij regelmatig te gast bij (hbo) dansopleidingen in Nederland en Belgie. Daarnaast is Jasper gecertificeerd in Somatic Experience en SOMA Embodiment. Deze wetenschappelijke, lichaamsgerichte (trauma)therapie vormen verrijken de lessen met bewustzijn van persoonlijke processen en de kennis die we allen in ons lichaam meedragen. Jasper is een vriendelijke en aanspreekbare docent die graag samen met mensen op zoek gaat naar de lessen van dat moment.

Dit is de vierde workshop in lijn van Beingwith. Deze lijn open evenementen is voor iedereen die geïnteresseerd is om fysiek aan de slag te gaan en ons werk 'van binnenuit' te leren kennen – binnen onze studio's en binnen jouw eigen lichaam. De evenementen worden geleid door de kernleden van The100Hands, onder meer Mojra Vogelnik-Škerlj, Jasper Dzuki Jelen, Jade van den Hout, Bryan Atmopawiro (meer over hen op de Over-pagina).

Kun je er deze keer niet bij zijn of heb je zin in meer? 

Lees over volgende evenementen op de overkoepelende pagina van BeingWith.