Beeld Out of the Box © Jostijn Ligtvoet

In de maak: Out of the Box

May 13, 2022

De zomer staat voor de deur. Daarin ligt voor ons de focus volledig op Out of the Box: onze nieuwe voorstelling voor jong en oud, die deze zomer op diverse buitenlocaties speelt! 

Over de voorstelling
Je kent ze wel, mensen die zeggen dat je gewoon even ‘out of the box’ moet denken. Maar wat betekent 'de box' eigenlijk? In deze fysieke, acrobatische en beeldende voorstelling voor jong en oud, ontmoet een groep mensen elkaar in een beperkte ruimte - een levensgrote box waar je van alle kanten in kunt kijken. Waar één persoon hard werkt om in de box te komen, wil een ander alle binnenruimte voor zichzelf, terwijl een volgende zich juist van alle grenzen probeert te ontdoen. Out of the Box is een lichtvoetige reflectie op tijden van aanpassing en afstand houden, maar bovenal een ode aan de creativiteit die je kunt vinden binnen beperking.

De levensgrote box duikt deze zomer voor het eerst op in Park Valkenberg tijdens het BRIK Festival in Breda op 9 & 10 juni, en is vervolgens ook te vinden op Theaterfestival Boulevard (4 t/m 14 augustus) en DNA Breda (10 & 11 september).

 Lees meer over de voorstelling >

LET'S STAY IN TOUCH

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden